Szeretné megtudni hogyan teljesítettek a régió legnagyobb vállalatai a világjárvány idején? 

A 13. CEE Top 500 tanulmány kitekintést ad a jövő évre vonatkozóan, összefoglalja a régió előző éves gazdasági teljesítményét, valamint bemutatja az 500 legnagyobb közép- és kelet-európai vállalatot árbevételük szerint.  Az idei kiadás emellett részletezi a Covid-19 világjárvány okozta kihívásokat, és hogy a vállalatok hogyan reagáltak azokra. 2020-ban a közép- és kelet-európai vállalatok jól alkalmazkodtak az új pandémiás környezethez, annak ellenére, hogy a Top 500 vállalat forgalma 3,3%-kal csökkent. Bár sokan közülük kormányzati támogatások nélkül nem élnék túl a további lezárásokat és korlátozó intézkedéseket, mások számára a Covid-19 pandémia a nyereség és a jólét időszakát jelentette.

A kiadvány letöltése ingyenes.
Csak töltse ki a nyomtatványt és kattintson a Küldés gombra!

Ha szeretne többet megtudni a nagyvállalatokról, vagy saját üzleti partnereiről, szakértőink örömmel segítenek. Elérhetőek vagyunk a 06-1-299-2070-es számon, vagy akár ingyenesen kereshet online adatbázisunkban, az iCONban is.

Szeretne többet megtudni a Coface-ról, és hogy hogyan tudnánk segíteni vállalatának a régiós szintű működésben?

Látogasson el weboldalunkra.

Hozzájárulok, hogy a Coface az adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerint tárolja, feldolgozza és kezelje személyes adataimat. Ez a nyilatkozat bármikor visszavonható.