Zanima vas kako je 500 najvećih poduzeća poslovalo tijekom pandemije?

13. izdanje CEE Top 500 publikacije donosi predviđanja i prikazuju gospodarsku aktivnost u srednjoj i istočnoj Europi za 2020. godinu. Prikazuje stanje 500 najvećih poduzeća u srednjoj i istočnoj Europi prema ostvarenim prihodima. Ovo izdanje opisuje borbu i načine na koje su se poduzeća prilagodila u novom okruženju Covid-19 pandemije. U 2020. godini poduzeća iz srednje i istočne Europe dobro su se prilagodile novom pandemijskom okruženju, iako je prihod Top 500 poduzeća u padu za 2020. godinu za 3.3%. Iako mnoga poduzeća ne bi izdržala nova zatvaranja i uvođenje dodatnih restriktivnih mjera bez državnih potpora, za neka je poduzeća Covid-19 pandemija bila uspješno i perspektivno razdoblje. 

Naša publikacija je besplatna.
Popunite obrazac i jednostavno preuzmite publikaciju!

Za ključne financijske podatke najvećih poduzeća ili vaših poslovnih partnera, obratite se našim stručnjacima na Prodaja-Adriatic@coface.com ili besplatno pretražite poduzeća u našoj online bazi iCON.

Želite saznati više o nama i kako vam možemo pomoći u donošenju boljih poslovnih odluka u srednjoj i istočnoj Europi?
Slažem se da Coface pohranjuje, obrađuje i koristi moje osobne podatke u marketinške svrhe. Suglasnost je moguće opozvati u bilo kojem trenutku.