Provjerite kako se CEE Top 500 najvećih poduzeća u srednjoj i istočnoj Europi oporavilo od pandemije?

14. izdanje CEE Top 500 publikacije donosi poglede u budućnost i sažetke gospodarske aktivnosti regije za prošlu godinu. Godina 2021. donijela je povoljne uvjete i za gospodarstva i za najveća poduzeća u srednjoj i istočnoj Europi. Iako još uvijek suočena s izazovima Covid-19 pandemije, gospodarska se aktivnost oporavila od pada 2020. godine. Kao rezultat toga, 500 najvećih poduzeća u regiji zabilježilo je rast prihoda i veću dobit u 2021. godini. 
Regija srednje i istočne Europe oporavila se brže od većine svojih ključnih trgovinskih partnera. Dok je CEE regija zabilježila blažu recesiju u 2020. godini s prosječnim rastom BDP-a koji je dosegao -3.7% u usporedbi s -5.5% u zapadnoj Europi, oporavak u zemljama srednje i istočne Europe u 2021. također je bio impresivniji, dosegnuvši 5.7% u usporedbi s 4.7% u zapadnoj Europi. 

Naša publikacija je besplatna.
Jednostavno ju preuzmite popunjavanjem upitnika s desne strane!

Zabrinuti ste za kreditnu sposobnost vaših poslovnih partnera u vrijeme trenutne krize?
Trebate bolji uvid u kreditnu sposobnost vaših domaćih i inozemnih poslovnih partnera? Za više informacija o rješenjim akoji vam pomažu u razovju i praćenju vašeg poslovanja, kontaktirajte nas na: office-adriatic@coface.com

Želite saznati više o tvrtki Coface i kako vam možemo pomoći u poslovanju?
Slažem se da tvrtka Coface pohranjuje, obrađuje i koristi moje osobne podatke. Ovu suglasnost moguće je opozvati u bilo kojem trenutku.